Monday, January 3, 2011

Zupa warzywna z tofu Chinese Vegetable soup with tofu


Chińska Warzywna zupa z tofu


czas przygotowania 15 minut
czas gotowania 10 minut
porcja dla 4 osób


Składniki:
1 marchewka
100g groszku cukrowego
1 puszka kukurydzy 425g
1,5 l bulionu warzywnego lub jak ktoś woli może być bulion z kurczaka
2 papryczki chili
1 cebula
1 łyżka octu ryżowego
1 łyżka sosu sojowego
100g tofu
150g kapusty pekińskiej
1 szczypiorek


Sposób przygotowania:
Marchewkę i groszek cukrowy pokroić w cienkie długie paski.
Papryczkę chili i cebulkę drobno posiekać.
Kapustę pekińska poszatkować.
Do garnka wlać wywar z bulionu, wrzucić po kolei marchewkę, kukurydzę, chili, cebulkę ocet i sos sojowy.
Następnie dołożyć groszek kapustę i tofu.
Gotować około 10 minut do czasu aż kapusta będzie miękka.
Nalać zupę do miseczek do dekoracji możemy posypać cienko pokrojonym szczypiorkiem.


Smacznego.


Chinese Vegetable soup with tofu


preparation time 15 minutes
cooking time 10 minutes
4 servings


Ingredients:
1 carrot
100g sugar snap peas
1 can corn 425g
1.5 l vegetable stock, or how someone will be chicken broth
2 chilies
1 onion
1 tablespoon rice vinegar
1 tablespoon soy sauce
100g tofu
150g cabbage
1 onion


Preparation:
Carrots and sugar snap peas cut into thin long strips.
Chili and finely chop the onion.
Shred cabbage.
Pour broth into the pot with the broth, toss in turn carrots, corn, chili, onion, vinegar andsoy sauce.
Then make pea sprouts and tofu.
Boil about 10 minutes until cabbage is tender.
Pour the soup into bowls for decoration you can sprinkle with finely chopped chives.


Enjoy your meal.


No comments:

Post a Comment