Tuesday, January 11, 2011

SOS CZOSNKOWY Garlic sauce

mailing_30.10.12 tripsta-paris-500x600

SOS CZOSNKOWY

SOS CZOSNKOWY

CZAS PRZYGOTOWANIA 5 MINUT

SKŁADNIKI:
40G MAJONEZU
40G JOGURTU
2-4 ZĄBKI CZOSNKU
NATKA PIETRUSZKI
SÓL 
PIEPRZ

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
 CZOSNEK WYCISNĄĆ A PIETRUSZKĘ DROBNO POKROIĆ,
ZMIESZAĆ WSZYSTKIE SKŁADNIKI W MISECZCE, WŁOŻYĆ DO LODÓWKI NA PARĘ MINUT I GOTOWE 

PODAWAĆ DO MIĘS, SERÓW A RÓWNIEŻ DO CHIPSÓW I OWOCÓW MORZA.

SMACZNEGO

Garlic sauce

PREPARATION TIME 5 MINUTES

INGREDIENTS:
40G MAYONNAISE
40G YOGHURT
2-4 cloves
Parsley
SALT
PEPPER

HOW TO PREPARE:
  Squeeze A GARLIC PARSLEY chop,
Combine ingredients in a bowl, put in the fridge for a few minutes AND READY


GIVE TO THE MEAT, CHEESE ALSO DO A bag of chips and seafood.


ENJOY

No comments:

Post a Comment