SOS CZOSNKOWY
SOS CZOSNKOWY
CZAS PRZYGOTOWANIA 5 MINUT
SKŁADNIKI:
40G MAJONEZU
40G JOGURTU
2-4 ZĄBKI CZOSNKU
NATKA PIETRUSZKI
SÓL
PIEPRZ
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
CZOSNEK WYCISNĄĆ A PIETRUSZKĘ DROBNO POKROIĆ,
ZMIESZAĆ WSZYSTKIE SKŁADNIKI W MISECZCE, WŁOŻYĆ DO LODÓWKI NA PARĘ MINUT I GOTOWE
PODAWAĆ DO MIĘS, SERÓW A RÓWNIEŻ DO CHIPSÓW I OWOCÓW MORZA.
SMACZNEGO
PREPARATION TIME 5 MINUTES
INGREDIENTS:
40G MAYONNAISE
40G YOGHURT
2-4 cloves
Parsley
SALT
PEPPER
HOW TO PREPARE:
Squeeze A GARLIC PARSLEY chop,
Combine ingredients in a bowl, put in the fridge for a few minutes AND READY
GIVE TO THE MEAT, CHEESE ALSO DO A bag of chips and seafood.
ENJOY
No comments:
Post a Comment