Monday, January 3, 2011

Zupa krewetkowa z makaronem Shrimp soup with noodles


Zupa krewetkowa z makaronem


czas przygotowania 10 min
czas gotowania 30 min
porcja dla 4 osób


Składniki:
500g fileta z kurczaka
2 l bulionu z kurczaka
1 łyżka sosu sojowego
10g imbiru
225 g makaronu chińskiego
100 g krewetek bez pancerza
200 g wieprzowiny
1 cebula
1 słodka papryka
100g grzybów mun lub pieczarek
100 g kiełków fasoli mung


Sposób przygotowania:
Pokroić w cienkie plastry filet z kurczaka i wołowinę, rozgrzać tłuszcz na patelni i podsmażyć aż uzyskają złoty kolor dodaj pokrojona w kostkę cebulkę.
Krewetki sparzyć wrzątkiem. Namocz grzyby mun we wrzątki na 20 min, lub jeżeli używasz pieczarek pokrój je w cienkie plasterki.
Do garnka wlej bulion dodaj pokrojoną w cienkie plastry słodką paprykę, grzyby, imbir, mięso z cebulką i krewetki. Gotuj około 20 minut.
Rozlej do miseczek do dekoracji użyj kiełków.


Smacznego...


Shrimp soup with noodles


preparation time 10 minutes
cooking time 30 minutes
4 servings


Ingredients:
500g chicken fillet
2 l chicken broth
1 tablespoon soy sauce
10g ginger
225 g Chinese noodles
100 g shrimp without armor
200 g pork
1 onion
1 sweet red pepper
100g mushrooms, or mushrooms mun
100 g mung bean sprouts


Preparation:
Cut into thin slices of chicken breast and beef, heat the fat in a frying pan and fry untilgolden brown add the gain of diced onions.
Blanch shrimp in boiling water. Soak mushrooms in boiling water mun for 20 minutes, orif you use a mushroom slice them into thin slices.
Pour broth into the pot add the chopped into thin slices of sweet peppers, mushrooms, ginger, meat, onion and shrimp. Boil about 20 minutes.
Pour into bowls for decoration, use sprouts.


Enjoy your meal.


No comments:

Post a Comment