Rożki filo ze szpinakiem i serem mascarpone
czas przygotowania około godziny
porcja dla 2 osób
przystawka na ciepło i na zimno
najlepiej podawać z sosem terijaki
Składniki:
4 płatki ciasta filo
ser mascarpone
garść szpinakusól
pieprz
olej do smażenia
Sposób przygotowania:
Sparzyć szpinak wrzątkiem.
Przemielić wraz z serem na gładką masę.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Rozłożyć płatek ciasta filo, umieścić na nim farsz i zawijać aż do utworzenia rożka.
Smażyć na gorącym tłuszczu do złotego koloru.
Zdjąć z patelni odsączyć nadmiar tłuszczu w papierowym ręczniku.
Podawać z sosem Tzatziki.
Smacznego.
Macaroni filo with spinach and mascarpone cheese
about an hour preparation time
portion for 2 people
snap to heat and cold
best to serve with sauce terijaki
Ingredients:
4 flakes of filo pastry
mascarpone cheese
handful spinach
salt
pepper
oil for frying
Preparation:
Blanch spinach in boiling water.
Grind together with the cheese until smooth.
Season to taste with salt and pepper.
Spread the petals of filo pastry, place the stuffing and wrap them up to create a cone.
Fry in hot oil until golden brown.
Remove from pan to drain off excess fat with paper towel.
Serve with Tzatziki sauce.
Enjoy your meal.
No comments:
Post a Comment